- نویسنده : nedayeommat
- 18 نوامبر 2020
- کد خبر 12386
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
سایز متن /

وی بیان کرد: در سال جاری بالغ بر ۴۷۰ میلیارد ریال به پروژه های تامین آب و ساماندهی رودخانه در حوزه گچساران و باشت اختصاص یافته است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: مهمترین پروژه ها در این دو شهرستان اعم از پروژه تامین آب اراضی امام زاده جعفر ، خان احمد ، ساماندهی رودخانه باشت و دیل ، تامین آب اراضی روستاهای پشه کان ، ناز مکان ، دشت مور، تنگ انگشترک و آبرزی و تکمیل ایستگاه پمپاژ لیشتر اشاره کرد.
فرهادی با اشاره به ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه در فاز تنگ انگشترک و پیشرفت ۳۵درصدی در بخش آبرزی عنوان کرد: برای تامین آب تنگ انگشترک و آبرزی در سال ۹۷ بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال پرداخت شد.
وی گفت : برای اینپروژه در سال جاری نیز ۶۵ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که ۲۲میلیارد ریال آن اختصاص یافت و از این میزان ۱۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویر احمد خاطر نشان کرد: درخواستی توسط شورای روستای دیل جهت احداث یک سد در اینمنطقه ارائه شد.
فرهادی بیان کرد: در این راستا مطالعات آغاز و تیم های فنی از محل بازدید کردند و گزینه هایی که مد نظر افراد بومی و کارشناسان شهرستان در مرحله اولیه کار بود بررسی شد.
وی افزود: گزینه ها تا کنون ضوابط و شرایط لازم را برای احداث سد نداشتند و همکاران ما به دنبال این هستند که سدهای خارج از بستر را یافته و یا سدهایی که بتوانند بخشی از سیلاب را در مناطق مناسب ذخیره کنند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویر احمد ادامه داد: تلاش می شود تا مشکلات پروژه های گچساران مرتفع و هرچه زودتر تکمیل و به بهره برداری برسند.
http://nedayeommat.ir/?p=12386