معاونت نظارت بردرمان شبکه بهداشت و درمان گچساران استعفا داد/مظفری : بختک شوم تحقیر و ترس از ناامنی در پست اداری و نظارتی امنیت شغلی را گرفته و بازرس را زبون و ناتوان کرده است
معاونت نظارت بردرمان شبکه بهداشت و درمان گچساران استعفا داد/مظفری : بختک شوم تحقیر و ترس از ناامنی در پست اداری و نظارتی امنیت شغلی را گرفته و بازرس را زبون و ناتوان کرده است

مظفری جوانترین معاون بهداشت و درمان گچساران و از چهره های علمی بهداشت و درمان گچساران بود که در اوج بحران کرونا توانستند عملکرد قابل قبولی از خود بجای بگذارد

به گزارش ندای امت ، نیما مظفری معاونت نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان گچساران از سمت خود استعفا داد.

مظفری جوانترین معاون بهداشت و درمان گچساران و از چهره های علمی بهداشت و درمان گچساران بود که در اوج بحران کرونا توانستند عملکرد قابل قبولی از خود بجای بگذارند.

در متن استعفای نیما مظفری آمده است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ

نون سوگند به قلم و آنچه مى ‏نويسند

با سلام و احترام

این جانب “نیما مظفری ” به بهانه استعفا وظیفه دارم خیرخواهانه و برای ادای دین به جایگاه خطیر نظارت بر درمان مواردی را که به ذهنم می رسد به عنوان دغدغه یادآور شوم چرا که همین تجربه اندک پست اداری و وظیفه محوری و دغدغه مندی سلامت همنوعان مرا به بیان صریح و صادقانه این دغدغه ها متعهد می کند.

در ابتدا از همراهی و موافقت جناب آقای محمد صادق رضایی ،

مدیر محترم شبکه شهرستان گچساران ، که با استعفای اینجانب که مدت هاست به دفعات از حقیر درخواستش کرده،

سپاس گزاری می کنم.

من در این نوشته که به مثابه تودیع است بنا ندارم مثل خداحافظی های مرسوم و متعارف که مشحون از تعریف و تواضع این دو بلای ویرانگر است، با دوستان و همکاران خداحافظی کنم بلکه می خواهم درآستانه وداع با پست اداری مسئولیت نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان خطی بر کاغذ آورم تا شاید در حجم متراکم غفلت و خودخواهی، افرادی تلنگری بخورند و خواب خفتگان را در گذرگاه فساد و تباهی کمی آشفته کنند تا ره گم کردگان را راهی نشان بدهند. جایگاه و پست نظارت در هر ارگانی یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت و توسعه آن ارگان محسوب می شود اما در اینجا و این اداره نظارت از دید دیگران به مانع توسعه تبدیل شده است، چراکه تو مانند آنها نیستی و اگر ما نیز همچنان سرگرم پست طلبی و شهرت و بی مایگی و حقارت باشیم دیگر امیدی به نجات از ورطه بی فضیلتی و کم خردی و بی اخلاقی نمانده و یافتن سلامتی به دنبال سراب دویدن ماند.

بهداشت و درمان ما زمانی می تواند بستر ساز فرهنگ و آموزه های بهداشتی و متولی سلامت باشد که :

۱) افراد متخصص، آزاده، محکم، شجاع و اهل درد و دغدغه مند فارغ از تنگ نظری ها زمام امور را به دست گیرند. پست های اداری محملی شده است برای کسب نانی و نامی. طبیعی است که در این صورت افراد توان بیان حقایق و نظرات خود را ندارند و باید آن بگویند که مدیرش می پسندد.

۲) نظارت در بهداشت و درمان باید از دستبرد ماجراجویانه برکنار بماند نه این که از هر اهرمی استفاده شود تا فرد مسئول تحت فشار قرار گیرد.

۳) بختک شوم تحقیر و ترس از ناامنی در پست اداری و نظارتی امنیت شغلی را گرفته و بازرس را زبون و ناتوان کرده است.

۴) چندی است که فضا گرفتار تملق، ریاکاری و حقارت شده است و برای اینجانب فضایی غبارآلود به وجود آورده اند.

به گونه ای که جسم و روحم توان و یارای مقابله با چنین فضایی را ندارد

در چنین فضایی که به لانه مار شبیه تر است، شایستگان و آزادگان جز انزوا گرفتن و کناره رفتن چاره ای ندارند.

باید صاحبان خرد ،اندیشه ،اخلاق و قانون مداری میدان دار بشوند.

امر نظارت باید آن قدر جاذبه داشته باشد که نخبه ترین و با شخصیت ترین تحصیل کردگان متخصص عهده دار آن باشند تا بتوانند بر امور نظارت کنند و جامعه ای سالم بسازند تا مبادا سلامت دچار انحطاط شود.

ساحت این واحد نظارتی خوشبختانه تاکنون در حد توان از شر این آفات در امان مانده است. شاید روزی جاه طلبان و فرصت طلبان برای مقاصد خودخواهانه خود به سراغ این واحد هم بیایند و آن را پله ترقی و کسب قدرت کنند.

امیدوارم همکاران ارجمندم در شبکه بهداشت و درمان همیشه فقط به سودای خدمت مشتاقانه و از سر اخلاص به کار بپردازند.

در پایان

از تمام همکاران محترم و ارجمند سپاس گزاری کرده،حلالیت می طلبم و برای جملگی آنان از خداوند منان روزهایی خوش، دل هایی شادمان و عمری با عزت همراه با تندرستی آرزو می کنم.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار…

دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۰/فانوس زاگرس