۱۴۰ میلیارد ریال همراه با ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین برای ساخت مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تعهد خیران بومی و غیر بومی/۲ هزار و ۶۰۰ کلاس درس غیراستاندارد در استان
۱۴۰ میلیارد ریال همراه با ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین برای ساخت مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تعهد خیران بومی و غیر بومی/۲ هزار و ۶۰۰ کلاس درس غیراستاندارد در استان
سید محمدکاظم نظری در بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج گفت: همه دستگاه های اجرایی و شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاری‌های این استان تا حد امکان فرآیند ساخت مدرسه‌های خیرساز در نقاط مختلف استان را تسهیل کرده و نهایت همکاری را با خیرین مدرسه ساز داشته باشند.

 

 

به گزارش پایگاه خبری ندای اُمّت،سید محمدکاظم نظری در بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه وبویراحمد در یاسوج گفت: همه دستگاه های اجرایی و شهرداری‌ها، شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاری‌های این استان تا حد امکان فرآیند ساخت مدرسه‌های خیرساز در نقاط مختلف استان را تسهیل کرده و نهایت همکاری را با خیرین مدرسه ساز داشته باشند.

نظری افزود: مشکلات و کمبودهای مدارس کهگیلویه وبویراحمد به طور مستند و در قالب عکس یا فیلم در اختیار خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی قرار گیرد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: مناطق روستایی و حاشیه برخی شهرهای این استان به ویژه یاسوج با کمبود شدید فضای آموزشی مواجه است.

 

نظری عنوان کرد: انتظار می ‌رود که خیران مدرسه ساز برای کاهش مشکلات مدارس استثنایی کهگیلویه و بویراحمد نیز اقدام‌های لازم را انجام دهند.

 

وی ابراز داشت: دانش آموزان استثنایی(دارای نیازهای ویژه) کهگیلویه وبویراحمد نیازمند توجه جدی تر متولیان امر و مسئولان اجرایی استان هستند.

 

نظری گفت: دولت به دلیل محدودیت منابع مالی نمی ‌تواند به تنهایی اقدام به ساخت مدرسه در کشور کند و بر همین اساس به مشارکت خیران نیاز دارد.

 

وی اظهار داشت: خیران مدرسه ساز تاکنون منشأ خدمات ارزنده‌ای در کشور و کهگیلویه وبویراحمد بوده و گام‌های مثبتی برای کاهش کمبود فضای آموزشی برداشته‌ اند.

 

نظری افزود: خیران مدرسه ساز بازوان توانمند دولت، وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هستند.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: سال‌های اخیر حدود ۵۰ درصد منابع مالی مورد نیاز برای ساخت مدارس در کشور و کهگیلویه و بویراحمد از سوی خیران مدرسه ساز تأمین شده است.

 

غلام محمد زارعی اظهار داشت: توجه دولت و مجلس شورای اسلامی به حوزه آموزش و پرورش کشور ویژه بوده و تاکنون نیز اقدام‌های مهمی برای کاهش مشکلات و کمبودهای مدارس انجام شده است.

 

زارعی افزود: کهگیلویه و بویراحمد به دلیل کوهستانی بودن و داشتن روستاهای پراکنده و سخت گذر دارای شرایط خاصی به لحاظ فضاهای آموزشی است.

 

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به همین دلیل فضاهای آموزشی و حوزه آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به نگاه ویژه خیران و دولت نیاز دارد.

 

زارعی عنوان کرد: کار خیران مدرسه ساز مجاهدت با مال در راستای کمک به علم آموزی، دانش اندوزی و تربیت آینده سازان کشور است.
وی ابراز داشت: مدرسه سازی بیانگر روحیه نیک اندیشی، خیرخواهی، ایثارگری، نوعدوستی، اخلاق مداری و انسانیت خیران است.

 

زارعی گفت: توسعه و پیشرفت همه جانبه کشور در ابعاد مختلف مستلزم بالندگی بیش از پیش حوزه آموزش و پرورش و عرصه تعلیم و تربیت است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: این استان با وجود آنکه دومین استان به لحاظ سرانه فضای آموزشی در کشور است همچنان ۲ هزار و ۶۰۰ کلاس درس غیراستاندارد دارد که نیازمند مقاوم سازی هستند.

 

هادی زارع ‌پور افزود: در پنج سال گذشته ۱۳۴ فضای آموزشی توسط خیرین مدرسه ساز در سطح استان ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان شده است.
وی با بیان اینکه، ۱۲۰ مدرسه استیجاری در سطح استان وجود دارد، افزود: در حال حاضر پنج هزار و ۲۶۰ کلاس درس در استان نیز فاقد سیستم گرمایشی استاندارد است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه، بیش از ۱۰۰ مدرسه پیش ساخته در سطح استان نیاز است، گفت: ظرف پنج سال گذشته ۱۶۵ مدرسه پیش ساخته در روستاها و مناطق عشایری تحویل آموزش و پرورش این استان شده است.

 

زارع پور ابراز داشت: با وجود اینکه کهگیلویه وبویراحمد دومین استان به لحاظ سرانه آموزشی در کشور است اما همچنان ۲ هزار و ۶۰۰ کلاس درس غیراستاندارد دارد که نیازمند مقاوم سازی هستند و برای مقاوم سازی هر کلاس درس حدود ۲ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶۴ مدرسه در قالب ۲۹۴ کلاس درس با مشارکت خیرین در سطح استان در دست ساخت است، خاطرنشان کرد: این تعداد فضای آموزشی خیرساز و با اعتبار ۳۵۰ میلیارد ریالی در قالب ۳۰۰ کلاس درس ساخته شده است.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: هم اینک ۵۷ طرح مدرسه سازی از سوی خیران بومی و غیربومی در قالب ۲۷۹ کلاس درس و با زیربنای افزون بر ۲۸ هزار مترمربع در این استان در حال ساخت است.

 

پیروز کرمی اظهار داشت: تاکنون یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس از سوی خیران مدرسه ساز در کهگیلویه و بویراحمد ساخته و تحویل شده است.

 

وی افزود: یکی از سیاست‌های اصلی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گسترش استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در کلاس‌های درس است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: انتظار می ‌رود که خیران مدرسه ساز بومی و غیربومی برای تحقق این امر مهم در کلاس‌های درس استان همت کنند.
کرمی عنوان کرد: رویکرد مهم بیست و یکمین جشنواره خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد توجه به افزایش ایمنی مدارس این استان است.
خیران بومی و غیربومی شرکت کننده در این جشنواره افزون بر ۱۴۰ میلیارد ریال همراه با ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین برای ساخت مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد تعهد کردند.
در این جشنواره ۱۰ نفر از خیران مدرسه ساز کهگیلویه و بویراحمد و دیگر نقاط کشور با اهدای لوح سپاس تجلیل شدند.